Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Στη Σταματα - Φωτιά στη Σταμάτα Αττικής | Liberal.gr - Σημειώνεται, ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των.

Φωτια Στη Σταματα - Φωτιά στη Σταμάτα Αττικής | Liberal.gr - Σημειώνεται, ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των.. Η #φωτια στη #σταματα φούντωσε και μοιάζει ανεξέλεγκτη. Φωτιά στη σταμάτα αττικής κοντά σε κατοικίες. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα αττικής. Υπενθυμίζεται οτι εκτός ελέγχου βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στη σταμάτα αττικής, πλησίον του νεκροταφείου της περιοχής. Προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική μετά από τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δ.ε. Λόγω της πυρκαγιάς στη σταμάτα, η ελ.ασ. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση.

Φωτιά στη Σταμάτα: Καίγονται σπίτια στη Ροδόπολη
Φωτιά στη Σταμάτα: Καίγονται σπίτια στη Ροδόπολη from www.newsit.gr
Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Στο σημείο έχουν σπεύσει πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες. Οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε σπίτια, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχει ήδη γίνει εκκένωση οικισμού. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες. Πύρινο μέτωπο στη μάνδρα αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι.

Οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε σπίτια, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:05 στη συμβολή των οδών μεγάλου αλεξάνδρου και έκτορος και κατακαίει ξηρά χόρτα. Λόγω της πυρκαγιάς στη σταμάτα, η ελ.ασ. Προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχει ήδη γίνει εκκένωση οικισμού. Πύρινο μέτωπο στη μάνδρα αττικής. Φωτιά τώρα στον βύρωνα αττικής: Μιλώντας στο ραδιόφωνο του σκαϊ και τους βασίλη χιώτη και νότη παπαδόπουλο. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα αττικής. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και ροδόπολη. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Από νωρίς παίρνει «φωτιά» το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες χαρδαλιάς: Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο.

Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στη σταμάτα αττικής σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Σημειώνεται, ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των.

Φωτιά στη Σταμάτα: Οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια! Οι ...
Φωτιά στη Σταμάτα: Οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια! Οι ... from www.newsit.gr
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του σκαϊ και τους βασίλη χιώτη και νότη παπαδόπουλο. Για την προστασία των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και ροδόπολη. Μεγάλη φωτιιά ξέσπασε στη σταμάτα. Φωτιά στη σταμάτα αττικής εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δ.ε.

Φωτιά στη σταμάτα αττικής εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας.

Η #φωτια στη #σταματα φούντωσε και μοιάζει ανεξέλεγκτη. Φωτιά στη σταμάτα αττικής εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα. Συναγερμός στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 11 στην περιοχή σταμάτα της πυροσβεστικής. Πύρινο μέτωπο στη μάνδρα αττικής. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη σταμάτα. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Μεγάλη φωτιιά ξέσπασε στη σταμάτα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δ.ε. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Φωτιά τώρα στον βύρωνα αττικής: Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η.

Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Υπενθυμίζεται οτι εκτός ελέγχου βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στη σταμάτα αττικής, πλησίον του νεκροταφείου της περιοχής. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η.

Στη ΜΕΘ με βαριά πνευμονία πλήρως εμβολιασμένος 70χρονος ...
Στη ΜΕΘ με βαριά πνευμονία πλήρως εμβολιασμένος 70χρονος ... from www.sdna.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες χαρδαλιάς: Για την προστασία των πολιτών. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του σκαϊ και τους βασίλη χιώτη και νότη παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση.

Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στη σταμάτα αττικής σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε σπίτια, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:05 στη συμβολή των οδών μεγάλου αλεξάνδρου και έκτορος και κατακαίει ξηρά χόρτα. Συναγερμός στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 11 στην περιοχή σταμάτα της πυροσβεστικής. Υπενθυμίζεται οτι εκτός ελέγχου βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στη σταμάτα αττικής, πλησίον του νεκροταφείου της περιοχής. Μεγάλη φωτιιά ξέσπασε στη σταμάτα. Προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Για την προστασία των πολιτών.